за мен

Моята мисия

“Няма бизнес, който да не е свързан по някакъв начин с дигиталната среда, но има страшно много бизнеси, които не знаят как да извлекат ползи от това, че са в дигиталната среда.

Всеки един бизнес модел не зависимо дали е продукт или услуга се свежда до продажбите, които са кислорода на един бизнес. Живеем в съвременен свят, който ни предоставя изобилия от възможности и една от тях е дигиталната еко система, която сама по себе си може да даде огромно количество “кислород” на всеки бизнес.

Моята мисия е да помагам на тези бизнеси, които имат нужда от “кислород” или искат да увеличат драстично продажбите си чрез дигиталната среда. 

Казва се Нелсън Борисов и съм роден през не далечната 1992г.  Занимавам се активно с Дигитален Маркетинг и имам професионален опит малко над 4 години в областта. Дипломиран дигитален маркетолог на ниво експерт в областта на SEO (Search Engine Optimisation) и SEM (Search Engine Marketing).  

Как открих моето призвание? – стигнах до извода, че за да бъдеш щастлив, трябва да правиш това което ти харесва и независмо от това дали ще предлагаш продукт или услуга, трябва да можеш да го продаваш успешно, а как да го продаваш без нужните знания? За това инвестирах(м) голяма част от времето си в изучаването на дигиталния свят или така нареченият дигитален маркетинг (digital marketing) в глобален мащаб.

Зад гърба си имам един успешно създаден бранд в сферата на музикалния шоубизнес и десетки успешно реализирани проекти на клиенти позиционирани в най-различни ниши на които и до днес помагам. Моят най-ценен ресурс е знанието и прилагането му в реална среда, за това и до ден днешен продължавам да инвестирам в собственото си обучение и развитие, което допринася и за развитието и успеха на моите клиенти.