за мен

Моята мисия

Максимата, която изповядвам е “Труд, Постоянство, Амбиция, Позитивизъм”. Вярвам, че няма не възможни неща на този свят, ако ти си трудолюбив, постоянен, амбициозен, позитивен и имаш концепция, няма начин да не успееш във всеки един аспект от живота. Много хора НЕ поемат по пътя към мечтите си, защото имат чувство на страх, страх от неизвестното, страх от провала. Аз имах много от тях, но те веча са в миналото, минало за което НЕ съжалявам и в днешно време използвам само като база за сравнение и измерител за успех. Мисията ми е да мотивирам хората и да изграждам бъдещи (успешни) предприемачи. Как? Не е важно как, а дали си готов да излезеш от зоната си на комфорт и да сбъднеш мечтите си, защото ако не го направиш сега, утре някой ще те наеме да сбъднеш неговите!

Казвам се Нелсън Борисов, роден през не далечната 1992г. Занимавам се с Предприемачество, Дигитален Маркетинг и Личностно Развитие. Развивам успешно бранд в сферата на музикалния шоу бизнес и работя (развивам) както проекти на клиенти, чиито бизнеси се позиционират в най-различни ниши, така и по свои лични, които много скоро ще стартирам.

През всичките тези години, стигнах до извода, че за да бъдеш щастлив, трябва да правиш това което ти харесва и не зависмо от това дали ще предлагаш продукт или услуга, трябва да можеш да го продаваш успешно, а как да го продаваш без нужните знания? За това инвестирах(м) голяма част от времето си в изучаването на дигиталния свят или така нареченият дигитален маркетинг (digital marketing) в глобален мащаб.

По време на обучението си, преминах през всички направления в сферата на дигиталния маркетинг, за което и получих допълнителни сертифакти за високи успехи, но не това е важното.. Важното е, че успях да натрупам голяма база знания и практически опит, който вече 2 години прилагам и това носи както на мен, така и на моите клиенти страхотни успехи.

Бих искал този опит и знания да го споделям с хората, които те първа навлизат в дигиталния свят, стартират нов бизнес или искат да подобрят вече създаденият такъв.

Що се отнася до предприемачеството, ако искаш да бъдеш успешен, трябва да спазваш няколко правила, които са много прости, но трудни за изпълнение.  Това което аз научих през всички тези години е, че трябва:

  • да бъдеш постоянен в действията си, защото пътя е дълъг, труден и пълен с подводни камъни, които не можеш да предвидиш.
  • да бъдеш амбициозен защото точно желанието за постигнане на крайната цел, подтиква човешкия индивид да мобилизира цялата си енергия, да вдигне максимално нивото на потенциалните си възможности и да постигне желания резултат.
  • да бъдеш позитивен защото това е благоприятния начин на живот! Това е избор, който правиш във всяка една ситуация. Това е решението да осъзнаваш всичко, което ти се случва и вместо да живееш на автопилот, да поемеш отговорността за вътрешното си състояние и за външното си поведение.
  • да имаш концпепция – отправна точка, която да следваш по пътя към целта.

Всички тези стъпки са последователни и събрани в едно цяло променят коренно начина на живот. А най-добрата промяна която може да ни се случи е от лошо към добро, от болест към здраве, от бедност към богатсво.

ТРУД | ПОСТОЯНСТВО | АМБИЦИЯ | ПОЗИТИВИЗЪМ

Аз промених себе си, станах създател на собствената си реланост и започнах да преследвам мечтите си!

А ти? Готов ли си да го направиш?